Aangenaam wie ben jij?

Vreemde zin om de over ons pagina mee te beginnen? Toch niet, want niets beschrijft Studio Paspoort beter. Alles wat hier bedacht of gemaakt wordt is op deze zin gebaseerd. Jij gelooft namelijk in jouw product of dienst en vertelt hier vol passie over. Wij helpen je graag met goede grafische vormgeving dit gevoel over te brengen aan jouw klanten.

Toch wat over Studio Paspoort.

Bij Studio Paspoort is er een grote voorliefde voor goede logo’s, huisstijlen en concepten. Een goed doordachte bedrijfsidentiteit zorgt ervoor dat jouw klanten meteen het juiste gevoel bij jouw bedrijf krijgen. Wat jouw product of dienst ook onderscheidt van de concurrentie, wij zorgen ervoor dat dit naar voren komt in het logo en de rest van de grafische vormgeving van jouw bedrijf.

Maar hier stoppen we niet. Aan alleen goed doordachte en vormgegeven uitingen heb je namelijk niet zoveel. Wij begeleiden je tijdens het hele traject van concept en grafisch ontwerp tot technische uitwerking en implementatie. Denk hierbij niet alleen aan het opmaken van drukwerk of bouwen van websites, maar juist aan alle extra taken waar je als ondernemer liever geen tijd aan besteedt. Bijvoorbeeld het maken van een word of excel sjabloon waardoor je meteen goed op jouw nieuwe briefpapier ontwerp kunt printen. Maar ook het instellen van een email adres zijn de kleine dingen waarin onze service het verschil maakt.

De werkwijze van Studio Paspoort

Kennismaken
Plan van aanpak en offerte
Conceptfase
Uitwerken
Nazorg
Kennismaken

Om klanten het beste te kunnen helpen met hun grafische vormgeving, webdesign of andere reclame uitingen is het belangrijk dat wij een goede indruk van het bedrijf krijgen. Natuurlijk heb je zelf al een idee over hoe je logo eruit moet zien en wat je wilt uitstralen op je website. Tijdens een gesprek bij jouw bedrijf nemen wij samen met jou al deze ideeën door.

Plan van aanpak en offerte

Wij nemen alle informatie van onze kennismaking mee en verwerken dit in een duidelijk advies en stappenplan. Hierin houden wij rekening met jouw voorkeuren en sterke eigenschappen van jou en jouw bedrijf. Ook ontvang je een offerte waarin alle onderdelen apart gespecificeerd zijn. Lekker duidelijk!

Conceptfase

Nu gaan wij voor jou aan de slag. Bij de creatie van een logo en huisstijl maken wij digitale schetsen van een aantal uiteenlopende ontwerpen. In de tussentijdse overleggen luisteren wij naar jouw feedback en geven wij advies. We houden de lijntjes lekker kort, zo komen wij snel tot een logo en huisstijl ontwerp waar jij trots op bent.

Als er een logo en huisstijl is maken wij voorbeelden van de te produceren grafische uitingen. Zo krijg jij een goede indruk hoe het huisstijl ontwerp in de praktijk eruit gaat zien.

Uitwerken

Als alles is goedgekeurd gaan we alle ontwerpen en documenten tot in de puntjes uitwerken. We zorgen dat jouw nieuwe logo op alle formaten duidelijk te zien is en alle uitingen worden verder ontworpen, gemaakt en besteld.

Nazorg

Nadat alles is opgeleverd komen we nog een keertje langs om te kijken of alles naar wens is en nemen wij de tijd om eventuele technische punten persoonlijk uit te leggen.

Alle uitingen die zijn ontworpen worden veilig opgeborgen. Heb je later nog iets nodig dan hoef je maar te bellen om het opnieuw te bestellen.

Alleen suiker alstublieft.

Om onze klanten het beste te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij een goede indruk van het bedrijf hebben. Dus heb je interesse in een persoonlijk gesprek, dan komen ik graag bij je langs om te zien wie jij bent.

Wally van de Pas | Eigenaar Studio Paspoort

Beoordeel zelf of wij bij jouw bedrijf passen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Als je het onze klanten vraagt

“Studio Paspoort staat voor kwaliteit en service gerichtheid. Studio Paspoort heeft Eethuis Twintig enorm geholpen met de opstart. De samenwerking gaat altijd op een zeer prettige en vertrouwde manier.”

Thomas Inderfurth

Eigenaar Eethuis Twintig

Menu