Aangenaam wie ben jij?

Vreemde zin om de over ons pagina mee te beginnen? Toch niet, want niets beschrijft Studio Paspoort beter. Alles wat hier bedacht of gemaakt wordt is op deze zin gebaseerd. Jij gelooft namelijk in jouw product of dienst en vertelt hier vol passie over. Wij helpen je graag met goede grafische vormgeving dit gevoel over te brengen aan jouw klanten.

Toch wat over Studio Paspoort.

Bij Studio Paspoort is er een grote voorliefde voor goede logo’s, huisstijlen en concepten. Een goed doordachte bedrijfsidentiteit zorgt ervoor dat jouw klanten meteen het juiste gevoel bij jouw bedrijf krijgen. Wat jouw product of dienst ook onderscheidt van de concurrentie, wij zorgen ervoor dat dit naar voren komt in het logo en de rest van de grafische vormgeving van jouw bedrijf.

Maar hier stoppen we niet. Aan alleen goed doordachte en vormgegeven uitingen heb je namelijk niet zoveel. Wij begeleiden je tijdens het hele traject van concept en grafisch ontwerp tot technische uitwerking en implementatie. Denk hierbij niet alleen aan het opmaken van drukwerk of bouwen van websites, maar juist aan alle extra taken waar je als ondernemer liever geen tijd aan besteedt. Bijvoorbeeld het maken van een word of excel sjabloon waardoor je meteen goed op jouw nieuwe briefpapier ontwerp kunt printen. Maar ook het instellen van een email adres zijn de kleine dingen waarin onze service het verschil maakt.

De werkwijze van Studio Paspoort

Alleen suiker alstublieft.

Om onze klanten het beste te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij een goede indruk van het bedrijf hebben. Dus heb je interesse in een persoonlijk gesprek, dan komen ik graag bij je langs om te zien wie jij bent.

Wally van de Pas | Eigenaar Studio Paspoort

Beoordeel zelf of wij bij jouw bedrijf passen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Als je het onze klanten vraagt

“Studio Paspoort staat voor kwaliteit en service gerichtheid. Studio Paspoort heeft Eethuis Twintig enorm geholpen met de opstart. De samenwerking gaat altijd op een zeer prettige en vertrouwde manier.”

Thomas Inderfurth

Eigenaar Eethuis Twintig

Menu