Huisstijl ontwerp

Mensen in een oogopslag het juiste gevoel bij jouw bedrijf geven. Dat is wat een goede huisstijl doet. Of het nu gaat om het ontwerp van die belangrijke email naar die nieuwe klant, of de creatief ontworpen posters voor het event van het jaar. Een huisstijl is de basis voor alle grafische vormgeving van jouw bedrijf. Zo zorg je ervoor dat iedereen ziet van wie de boodschap komt en zelfs onbekende zullen door slim ontworpen logo en huisstijl weten weten wat ze van jouw bedrijf kunnen verwachten.

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar een goed reclamebureau voor het ontwerpen van jouw huisstijl? Studio Paspoort denkt graag met je mee. Heb je een nieuw bedrijf waarvoor nog geen huisstijl is ontworpen, of wil je de grafische vormgeving van jouw bedrijf een nieuwe boost geven? Wij gaan graag samen aan de slag en zorgen voor een huisstijl die staat als een…

Zie een huisstijl niet als extra kostenpost, maar juist als besparingsmaatregel. Door een goed opgezette huisstijl wordt jouw communicatie efficiënter en neemt het maken van alle grafische uitingen veel minder tijd in beslag.

Concept

Als een huisstijl de basis is van alle vormgeving voor jouw bedrijf, dan zorgt een goed concept ervoor dat mensen het juiste gevoel bij jouw bedrijf ervaren. Dit bereiken we door vooraf antwoord te zoeken op essentiële vragen zoals:

 • In welke markt bevindt jouw bedrijf zich?
 • Waar in deze markt opereert het bedrijf?
 • Wie zijn de klanten?
 • Hoe kun je deze klanten het beste aanspreken?
 • Via welke kanalen kun je het beste met de klant communiceren?

Dit lijkt misschien makkelijk, maar vaak merken wij dat ondernemers zo veel passie voor hun product of dienst hebben dan zij het moeilijk vinden om zich te verplaatsen in iemand die niet voor 100% in de materie zit. Studio Paspoort kan helpen om samen met jou een communicatie-paraplu te creëren waar alle communicatie en grafische vormgeving onder valt. Wat jouw product of dienst ook onderscheidt van de concurrentie, wij zorgen ervoor dat dit op de meest creatieve manier naar voren komt. Ben je dus op zoek naar een sterk concept voor jouw bedrijf, wij realiseren het voor ondernemers in Tilburg en omgeving.

visitekaartjes Tilburg
visitekaartjes Tilburg

Een huisstijl van Studio Paspoort

Wat kun je verwachten?

Oriënteren
Plan van aanpak en offerte
Conceptfase
Uitwerken
Oriënteren

Om een goede indruk te krijgen van jouw bedrijf komen wij op een tijd die jou het beste uitkomt op bezoek. Zo kunnen wij de beste indruk van jouw bedrijf krijgen. Tijdens dit gesprek luisteren wij vooral naar jou. We bekijken het product of de dienst en laten ons informeren en inspireren.

Plan van aanpak en offerte

Met alle informatie van het oriëntatiegesprek gaan wij aan de slag voor een advies en stappenplan. Hierin houden wij rekening met jouw voorkeuren en sterke eigenschappen van jou en jouw bedrijf. Ook ontvang je een offerte waarin alle onderdelen apart gespecificeerd zijn. Lekker duidelijk!

Conceptfase

Bij de creatie van een logo en huisstijl maken wij digitale schetsen van een aantal uiteenlopende ontwerpen. In de tussentijdse overleggen luisteren wij naar jouw feedback en geven wij advies. We houden de lijntjes lekker kort, zo komen wij snel tot een ontwerp waar jij trots op bent.

Omdat veel mensen het moeilijk vinden om een logo en huisstijl te beoordelen als het los gepresenteerd wordt, zorgen wij ervoor dat de schetsen ook een paar producten bevatten. Hierdoor kun je meteen zien hoe het later toegepast kan worden.

Uitwerken

Nadat de keuze voor de huisstijl is gemaakt, worden alle uitingen klaar gemaakt voor gebruik.

 • Huisstijl & Concept

 • Logo ontwerp

 • Vormgeving

 • DTP

 • Websites

 • Hulp op locatie

Menu